BASS Verhuur

Vanaf nu kan U bij BASS Deco ook deze fantastische, decoratieve en functionele eyecatcher huren om uw feest of event te voorzien van een extra dosis sfeer en gezelligheid!


De Piaggio APE heeft een unieke originele patine en het laadbakje is voorzien van een eikenhouten oppervlak met kantelbare eiken zijschotjes. Dit zorgt ervoor dat het geheel een authentieke landelijke doch luxe uitstraling heeft.

Doordat de zijschotjes horizontaal gekanteld kunnen worden nemen ze de functie aan van bar toogjes waar telkens twee stoelen aan geplaatst kunnen worden. Om deze sfeer door te trekken zijn er extra bijhorende tafeltjes en stoelen voorzien. En natuurlijk horen bij een bar ook glazen. Op ooghoogte is er een luxe houten glazenrek geplaatst waaraan 42 glazen gehangen kunnen worden. Om het plaatje helemaal af te maken staat er boven de piaggio een vierkante parasol van 2,5m met rondom sfeerverlichting.


Het functionele van deze decoratieve APE zit ‘m in de geïntegreerde koeling. De RVS voedselbakken die in het laadvloertje liggen worden langs onder instelbaar gekoeld tot max -2 °C. De drank en etenswaren die in de bakken geplaatst worden, blijven daardoor lekker fris. Ook kunnen de bakken gevuld worden met ijs, doordat ze langs onder gekoeld worden blijft dit namelijk geruime tijd goed. Dit maakt het mogelijk ook koude hapjes zoals bijvoorbeeld oesters, sushi, … op een decoratieve manier te etaleren. En dit terwijl net erlangs de champagne, wijn of bier fris staat!

Feestelijkheid verzekerd!

Portfolio freeswerken

Enkele mogelijkheden van wandpanelen, foto’s, figuren, gepersonaliseerde cadeautjes, kastdeuren met figuren, reclamepanelen en toogwand uit hout of PVC. Nu ook wandpanelen in beton.   Alles is mogelijk. We maken alles op maat en naar wens van de klant. Freeswerken mogelijk van 2 x 3 m. En afgewerkt in de gewenste kleur.  

Enkele prijsindicaties: Gepersonaliseerde snijplanken van 25 tot 50 Wijnglazenhouder 38 euro,  Rompertje in eik 40 euro,  euro.  Zwart wit foto’s met lijntjes vanaf 40 euro.

Geometrische figuren hoogte +/- 50 cm is 75 euro en hoogte +/-80 cm is 110 euro.

Voor andere freeswerken op maat gelieve ons te contacteren.  Dan helpen wij u graag verder! 

Portfolio Logo’s / Letters

POP-UP reclame voor al uw evenementen. Wij snijden en frezen uw 3D letters en logo’s in piepschuim of PVC. Ideaal als uithangbord, decoratie of promotie materiaal op een stand! Woorden kunnen zowel vervaardigd worden in losse 3D letters en woorden of ook aan elkaar vast. Letters kunnen met een rechte of afgeronde zijkant gemaakt worden in het lettertype van uw keuze.

VOORDELEN

Zeer licht materiaal, onnodig om gaten in uw muur te maken. (bevestigen met dubbelzijdige plakband) Letters kunnen makkelijk zelf geschilderd worden met wateroplosbare verf. (latexverf)

ONTWERP

U kan geen ontwerp aanleveren? Geen probleem, wij maken dit met plezier voor u op.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Heeft u een vraag voor ons? Wenst u meer informatie over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken met plezier tijd vrij om je bericht te behandelen!